Njoftim për cookies

 Politika e Cookies

Borchelli Skincare ("ne", "ne" ose "jonë") përdor cookie në faqen e internetit http://www.borchelliskincare.com ("Shërbimi"). Duke përdorur shërbimin, ju pranoni përdorimin e cookies.

Politika jonë e "Cookies" shpjegon se çfarë janë "cookies", si i përdorim ne "cookies", se si palët e treta me të cilat mund të bashkëpunojmë mund të përdorin "cookies" në shërbim, zgjedhjet tuaja në lidhje me "cookies" dhe informacione të mëtejshme rreth "cookies".

Çfarë janë biskota?

 • Cookies janë pjesë të vogla teksti të dërguara në shfletuesin tuaj të internetit nga një faqe interneti që vizitoni. Një skedar cookie ruhet në shfletuesin tuaj të internetit dhe lejon shërbimin ose një palë të tretë t'ju njohë dhe ta bëjë vizitën tuaj të ardhshme më të lehtë dhe shërbimin më të dobishëm për ju.
 • Cookies mund të jenë cookie "të vazhdueshme" ose "sesione". Cookie-t e vazhdueshme mbeten në kompjuterin tuaj personal ose pajisjen celulare kur dilni jashtë linje, ndërsa kukit e sesionit fshihen sapo të mbyllni shfletuesin tuaj të internetit.

 Si i përdor biskotat Borchelli Skincare

 • Kur përdorni dhe aksesoni shërbimin, ne mund të vendosim një numër skedarësh cookie në shfletuesin tuaj të internetit.

 Ne përdorim cookies për qëllimet e mëposhtme:

 • Për të aktivizuar disa funksione të shërbimit
 • Për të ofruar analitikë
 • Për të ruajtur preferencat tuaja

 Ne përdorim si cookie sesioni ashtu edhe ato të vazhdueshme në shërbim, dhe përdorim lloje të ndryshme të cookie-ve për të ekzekutuar shërbimin:

 • Biskota thelbësore. Ne mund të përdorim cookie për të kujtuar informacionin që ndryshon mënyrën se si shërbimi sillet ose duket, si p.sh. preferencat gjuhësore të një përdoruesi në shërbim.
 • Kuki të lidhura me llogaritë. Ne mund të përdorim cookie të lidhura me llogaritë për të vërtetuar përdoruesit dhe për të parandaluar përdorimin mashtrues të llogarive të përdoruesve. Ne mund t'i përdorim këto cookie për të kujtuar informacionin që ndryshon mënyrën se si sillet ose duket shërbimi, si funksioni "më mbaj mend".
 • Kukit e analitikës. Ne mund të përdorim skedarë analitikë për të gjurmuar informacionin se si përdoret shërbimi në mënyrë që të mund të bëjmë përmirësime. Ne mund të përdorim gjithashtu skedarë analitikë për të testuar reklama, faqe, veçori ose funksione të reja të shërbimit për të parë se si reagojnë përdoruesit tanë ndaj tyre.

Kuki të palëve të treta

Përveç cookie-ve tona, ne mund të përdorim gjithashtu skedarë të ndryshëm të palëve të treta për të raportuar statistikat e përdorimit të shërbimit, për të ofruar reklama në dhe përmes shërbimit, etj.

Cilat janë zgjedhjet tuaja në lidhje me biskota?

Nëse dëshironi të fshini cookie-t ose të udhëzoni shfletuesin tuaj të internetit që të fshijë ose refuzojë skedarët e skedarëve, ju lutemi vizitoni faqet e ndihmës të shfletuesit tuaj të internetit.

Megjithatë, kini parasysh se nëse fshini skedarët e personalizimit ose refuzoni t'i pranoni ato, mund të mos jeni në gjendje të përdorni të gjitha veçoritë që ne ofrojmë, mund të mos jeni në gjendje të ruani preferencat tuaja dhe disa nga faqet tona mund të mos shfaqen siç duhet.

 • Për shfletuesin e internetit Chrome, ju lutemi vizitoni këtë faqe nga Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050
 • Për shfletuesin e internetit të Internet Explorer, ju lutemi vizitoni këtë faqe nga Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835
 • Për shfletuesin e internetit Firefox, ju lutemi vizitoni këtë faqe nga Mozilla: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
 • Për shfletuesin e internetit Safari, ju lutemi vizitoni këtë faqe nga Apple: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Për çdo shfletues tjetër të internetit, ju lutemi vizitoni faqet zyrtare të internetit të shfletuesit tuaj të internetit.

Ku mund të gjeni më shumë informacion rreth cookies?

Mund të mësoni më shumë rreth cookies dhe faqeve të mëposhtme të internetit të palëve të treta:

 • Gjithçka rreth Cookies: http://www.allaboutcookies.org/
 • Iniciativa për Reklamim në Rrjet: http://www.networkadvertising.org/