Informacion për COVID-19

 

NË KËTË JEMI BASHKË

Në Borchelli Skincare, klientët dhe komuniteti ynë janë në thelb të asaj që bëjmë çdo ditë. Zemrat tona shkojnë për të gjithë ata që janë prekur nga COVID-19. Gjatë kësaj kohe, të gjithë ne po këshillohemi të bëjmë ndryshime në jetën tonë të përditshme, por një gjë që nuk do të ndryshojë është angazhimi ynë për t'ju informuar dhe shërbyer. Siguria e klientëve tanë, punonjësve dhe të dashurve të tyre është prioriteti ynë kryesor. 

ESHTE KOHA TË KUJDESEM PËR NJERI-TJETRIN

Për shkak se kërkimi dhe testimi kanë qenë gjithmonë në qendër të asaj se kush jemi ne, Borchelli Skincare po dhuron 9 mijë dollarë për Fondin e Reagimit të Solidaritetit për COVID-19 për Organizatën Botërore të Shëndetësisë. Fondi i Reagimit ndaj COVID-19 punon për të gjurmuar dhe kuptuar përhapjen e virusit, për të siguruar që pacientët të marrin kujdesin që u nevojitet, u jep punonjësve të vijës së parë furnizime dhe informacione thelbësore dhe përshpejton përpjekjet për të zhvilluar vaksina, teste dhe trajtime.


JEMI KËTU PËR JU

Borchelliskincare.com do të mbetet i hapur për biznes në internet. Ne po marrim hapa proaktivë për të shmangur ndërprerjet në disponueshmërinë e produkteve onborchelliskincare.com, megjithatë, ne parashikojmë vonesa të përkohshme të transportit. Si rezultat, disa porosi mund të mbërrijnë më vonë se zakonisht. Ju lutemi referojuni statusit të porosisë tuaj për informacionet më të fundit.

Ne po ndihmojmë gjithashtu duke bërë atë që bëjmë më mirë - duke ndarë njohuritë për kujdesin e lëkurës. Prandaj, ju lutemi kontaktoni Ekipin tonë të Shërbimeve të Klientit të Mrekullueshëm në cs@borchelliskincare.com nëpërmjet emailit ose nëpërmjet ekipit tonë të drejtpërdrejtë të shërbimit të klientit 1-833-931-0100 pa pagesë. Ekipi ynë është gjithmonë këtu për të ofruar këshilla personale për kujdesin e lëkurës.


SIGURIA E PARA

Ekipet tona anembanë globit po monitorojnë nga afër këtë situatë që po evoluon me shpejtësi dhe do të vazhdojnë të veprojnë me shumë kujdes. Ne po ndjekim rekomandimet ndërkombëtare nga CDC, OBSH dhe rregulloret e qeverisë lokale. Në nivel global, ne kemi rekomanduar të gjithë punonjësit që janë në gjendje ta bëjnë këtë, të punojnë nga shtëpia dhe të kenë pezulluar udhëtimet e biznesit dhe ngjarjet. Ne kemi zbatuar politika fleksibël të pushimit me pagesë për të siguruar që punonjësit tanë të jenë në gjendje të vënë shëndetin dhe sigurinë e tyre në plan të parë. Ne po monitorojmë nga afër kushtet ku prodhohen produktet tona. Magazinat tona po ndjekin rekomandimet e CDC-së së bashku me protokollin tonë normal të sigurisë dhe po punojnë në një mjedis të pastër për të siguruar që produktet tona janë prodhuar dhe dërguar te ju në mënyrë të sigurt.

Ne vazhdojmë të monitorojmë dhe reagojmë ndaj kësaj situate që ndryshon me shpejtësi dhe të zbatojmë masa shtesë sipas nevojës. Ndërkohë, mos hezitoni kurrë të kontaktoni ekipin tonë të Shërbimeve të Klientit për çdo pyetje ose shqetësim. Ne vlerësojmë durimin, mirëkuptimin dhe mbështetjen tuaj. Kujdesuni për veten dhe njëri-tjetrin - ne jemi në këtë së bashku. 


NJË SHËNIM NGA THEMELUESI & CEO ynë, Lourdes Borchelli 

Gjatë kësaj kohe pasigurie, dua të na kujtoj të gjithëve se shpesh jemi në maksimumin tonë kur jeta është sfiduese. Është në këto momente që ne kërkojmë të ndihmojmë të tjerët dhe të kujtojmë kuptimin e vërtetë të jetës. Për Borchelli Skincare, pavarësisht nga pengesat me të cilat kemi hasur gjatë rrugës, këto kanë qenë gjithmonë vlerat tona dhe mënyra se si ne e kalojmë atë që na del përpara.

Një mëngjes tjetër, m'u kujtua se sa e rëndësishme është për mua rutina dhe kujdesi i lëkurës—veçanërisht kur gjithçka tjetër duket jashtë kontrollit. Është momenti i përsosur për të ngadalësuar ritmin, për t'u kujdesur për veten dhe për të qëndruar në tokë në të tashmen.

Shpresoj që të përjetoni të njëjtin moment qetësie dhe besimi përmes veprimit të thjeshtë por të fuqishëm të kujdesit për lëkurën tuaj. Jini të sigurt se sido që të jetë, ne do të jemi gjithmonë këtu për t'ju dhënë informacionin e duhur për t'u kujdesur sa më mirë për lëkurën tuaj.

Ju uroj shëndet të mirë dhe mbështetje të dashur nga të gjithë ne këtu në Borchelli's Skincare.

JU LUTEM BËNI TË SIGURT, QËNDRONI TË FORTË, QËNDRONI TË INFORMUARA DHE LANI SHPESH DORËT!!!