FAQ & HELP/TELP CENTER

Pyetjet e shpeshta Borchelli Skincare's nga Lourdes Borchelli

Urdhërat

A dërgoni ndërkombëtarisht? PO.
Ne dërgojmë në shumicën e vendeve të botës. Të gjitha paketat ndërkombëtare dërgohen nëpërmjet DHL dhe FedEx. Paketat e brendshme dërgohen nga FedEx. Alaska, Hawaii dhe Guami dërgohen vetëm përmes USPS. Artikujt e dërguar jashtë Shteteve të Bashkuara mund t'i nënshtrohen detyrimeve, taksave dhe/ose tarifave të importit, të cilat nuk përfshihen në koston totale të porosisë tuaj dhe as nuk do të mbulohen apo rimbursohen nga Borchelli Skincare.

Produktet SPF dërgohen vetëm në adresat e SHBA, Kanadasë dhe Meksikës. 

Ne nuk jemi përgjegjës për çdo dërgesë të transportit që mund të ndikohet nga doganat, ndodhitë natyrore, transferimet nga DHL tek operatori lokal në vendin tuaj ose goditjet ose vonesat e transportit ajror dhe tokësor pasi paketa të ketë dalë nga Shtetet e Bashkuara.

Ju lutemi kontrolloni me zyrën doganore të vendit tuaj për të përcaktuar se cilat do të jenë këto kosto shtesë përpara se të vendosni porosinë tuaj.

Vendet që dërgojmë në: Afrikë, Amerikën e Veriut (The Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada dhe Meksikë), Oqeani (Vetëm Australi, FIJI dhe Zelanda e Re), Ishujt e Karaibeve dhe Amerika Qendrore dhe Jugore, Mbretëria e Bashkuar dhe Evropa. Transporti së shpejti në disa vende të Azisë!!!

A mund të blej produkte vetëm përmes faqes së internetit? po

FAQ & NDIHMË 

Në këtë kohë, Borchelli Skincare është i disponueshëm vetëm në www.borchelliskincare.com

 Sa kushton transporti?

Tarifat e transportit dhe trajtimit janë si më poshtë:

  •  19,95 dollarë tarifë e sheshtë për vendas, të gjitha shtetet brenda SHBA-së (transport falas mbi 500 dollarë).
  •  Tarifa fikse prej 29,95 dollarësh për vende të zgjedhura ndërkombëtare (transport falas mbi 500 dollarë).

Sa kohë para se të mund të marr porosinë time?

Koha e përpunimit të porosive është 72 orë ose më pak. Pasi porosia juaj të jetë dërguar, koha e dorëzimit brenda Shteteve të Bashkuara është 3-9 ditë pune dhe 10-29 ditë pune ndërkombëtarisht. Ju lutemi, mbani në mend se gjatë pushimeve ose lançimeve dhe rezervave të botimeve të kufizuara, kjo kohë mund të ndryshojë.

 Ne nuk jemi përgjegjës për asnjë dërgesë transporti që mund të ndikohet nga doganat, ndodhitë natyrore ose goditjet ose vonesat e transportit ajror dhe tokësor, as ndonjë tarifë shtesë, doganë ose tarifë të pasme pasi paketa të ketë dalë nga Shtetet e Bashkuara.

 Çfarë transportuesi përdorni?

Borchelli Skincare dërgohet në shumicën e vendeve të botës nëpërmjet DHL, FedEx Smart dhe UPS. Alaska, Hawaii dhe Guam dërgohen vetëm përmes USPS. 

 A dërgoni në P.O. BOX/APO/DPO/FPO?  PO.

Sidoqoftë, kini parasysh se transporti mund të zgjasë më shumë se zakonisht, në varësi të vendit ku po dërgohet.

A mund ta ndryshoj porosinë time?

Ju lutemi na kontaktoni me email në cs@borchelliskincare.com sa me shpejt te jete e mundur. Ne do të bëjmë çmos për të përmbushur kërkesën tuaj, megjithatë nuk ka asnjë garanci që mund të bëhet ndonjë ndryshim pasi të bëhet një porosi. 

A mund ta anuloj porosinë time? NR.

Fatkeqësisht, ne nuk jemi në gjendje të anulojmë një porosi pasi të jetë vendosur.

 A mund ta kthej porosinë time?  NR.

 Koleksioni i kujdesit për lëkurën Borchelli

Politika e Kthimit Zero

Ne nuk pranojmë kthime, shkëmbime ose rimbursime. TË GJITHA SHITJET JANË FINAL. Ju lutemi vini re se Borchelli Skincare's nga Lourdes Borchelli rezervon të drejtën të refuzojë të gjitha kthimet.

 Ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë rimbursime, kthime ose shkëmbime. Të gjitha SHITJET JANE FINIALE. Ju lutemi vini re, Borchelli Skincare nga Lourdes Borchelli rezervon të drejtën të refuzojë të gjitha kthimet, ridërgimet dhe rimbursimet. 

Në rast se nuk ka gjasa që produkti të dëmtohet, klienti duhet të kontaktojë menjëherë shërbimin e klientit në numrin tonë pa pagesë 1-833-931-0100 brenda 12 orëve nga marrja. Klienti duhet të përfshijë foto të problemit dhe një pamje të ekranit të emailit të konfirmimit të porosisë tuaj.

A mund ta ndërroj produktin tim? NR.

Kërkojmë falje, por aktualisht nuk ofrojmë rimbursime, kthime ose shkëmbime, të gjitha shitjet janë FINAL.

Si mund ta kontrolloj statusin e porosisë sime?

Ju lutemi hyni në llogarinë tuaj për të kontrolluar statusin e porosisë tuaj.  Nëse nuk keni një llogari, ju lutemi referojuni emailit tuaj të konfirmimit të transportit për të ndjekur porosinë tuaj. Ose mund të kontrolloni statusin e porosisë tuaj në: www.borchelliskincare.com/pages/track porosinë tuaj

Pse u akuzova dy herë?

Do të tarifoheni vetëm për atë që keni blerë, nëse shihni tarifa të dyfishta, ju lutemi jepni disa ditë dhe ajo duhet të bjerë dhe çështja duhet të korrigjohet automatikisht.  Megjithatë, nëse mbetet ende dhe jeni pozitiv që keni bërë vetëm një porosi, ju lutemi na dërgoni një email tek cs@borchelliskincare.com me një pamje ekrani të tarifës së dyfishtë për ndihmë të mëtejshme.

Nuk kam marrë konfirmimin e porosisë, çfarë duhet të bëj?

Konfirmimet e porosive ndonjëherë mund të duhen deri në 72 orë për t'u marrë për shkak të kërkesës së lartë. Nëse nuk e keni marrë emailin e konfirmimit të porosisë pas 72 orësh, ju lutemi na kontaktoni me email në cs@borchelliskincare.com me kërkesën tuaj.

Çfarë formash pagese pranoni?

Ne pranojmë pagesa në internet përmes American Express, Apple Pay, Discover, Google Pay, Mastercard, Paypal dhe Visa.

Artikujt e mi mbërritën të dëmtuara, çfarë duhet të bëj?

Ju lutemi na kontaktoni menjëherë me email në cs@borchelliskincare.com.  Ju lutemi na jepni numrin tuaj të porosisë dhe disa foto të qarta të produkteve të dëmtuara.

Kam marrë artikuj të pasaktë çfarë duhet të bëj?

Ju lutem kontaktoni na përmes emailit në cs@borchelliskincare.com sa më shpejt që të jetë e mundur që ne të kujdesemi për këtë për ju. Ju lutemi na jepni numrin tuaj të porosisë së bashku me një foto të artikullit të pasaktë që keni marrë.

Cila është politika juaj e kthimit?

Ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë rimbursime, kthime ose shkëmbime. TË GJITHA SHITJET JANË FINAL. Ju lutemi vini re, Borchelli Skincare nga Lourdes Borchelli rezervon të drejtën të refuzojë të gjitha kthimet, ridërgimet dhe rimbursimet. 

 Në rast të pamundur që produktet të mbërrijnë të dëmtuara, klienti duhet të kontaktojë shërbimin e klientit brenda 12 orëve nga marrja. Klienti duhet të përfshijë foto të problemit dhe një pamje të ekranit të emailit të konfirmimit të porosisë tuaj. 

 Unë refuzova dorëzimin tim, ku është rimbursimi im?

Dorëzimi i refuzuar do të pësojë një tarifë prej 95 dollarësh për rimbushjen dhe transporti jashtë nuk do të rimbursohet. 

Pakoja ime është mbërthyer dhe gjurmimi nuk tregon lëvizje, çfarë të bëj?

Për porositë e brendshme, paketa mund të konsiderohet e humbur vetëm nëse nuk ka pasur lëvizje për 10 ditë pune nga dita e dërgimit.  Ju lutemi dërgoni një email tek cs@borchelliskincare.com nëse dërgesa juaj nuk tregon lëvizje nga informacioni i përcjelljes së transportuesit. 

Vendosa adresën e gabuar në porosinë time, ju lutem më ndihmoni!

Ju lutemi jini jashtëzakonisht të kujdesshëm kur shkruani adresën tuaj të transportit, Borchelli Skincare nuk do të jetë përgjegjës për porositë e dërguara në adresën e pasaktë të dorëzimit të dhënë nga klienti.

Si mund të gjej më shumë informacion rreth një produkti?

Detajet e produktit mund të gjenden në faqen e produktit, por nëse keni më shumë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të na dërgoni me email në cs@borchellicollection.com

LLOGARIA E KLIENTIT

A duhet të krijoj një llogari për të bërë një porosi? NR.

Ju nuk duhet të keni një llogari për të bërë një porosi.

Si mund të krijoj një llogari?

Ju mund të krijoni një llogari duke vizituar www.borchellskincare.com/account/register

Si mund të regjistrohem ose anuloj abonimin tim me email?

Mund të abonoheni lehtësisht në email duke vizituar www.borchelliskincare.com ndodhet në faqen e poshtme të faqes kryesore të njohur gjithashtu si (fundi i faqes). Nëse dëshironi të anuloni/çabonoheni, mund të klikoni çregjistrohu duke gjetur lidhjen "Çregjistrohu" brenda abonimit me email.

Kam harruar fjalëkalimin tim, çfarë të bëj?

Për të rivendosur fjalëkalimin tuaj, shkoni te www.borchelliskincare.com/account/login dhe klikoni në "Keni harruar fjalëkalimin tuaj?" mbi butonin e hyrjes. Më pas do t'ju kërkohet të shkruani adresën tuaj të postës elektronike që keni përdorur për të krijuar llogarinë tuaj. Pasi të dorëzoni, do të merrni një njoftim me email me një lidhje për të rivendosur fjalëkalimin tuaj. Pasi ta keni bërë këtë, mund të identifikoheni me fjalëkalimin tuaj të ri si zakonisht në këtë faqe: www.borchelliskincare.com/account/login

 PRODUKTI/Përbërës

Ku prodhohen produktet tuaja?

Formulat tona janë formuluar në Kanada, me përbërës me burim global dhe laboratorë shpërndarjeje në Kanada dhe SHBA.

A janë produktet tuaja natyrale?
Kur është e mundur, ne zgjedhim përbërës me prejardhje natyrale në vend të sintetikëve në të gjitha formulimet. PRODUKTET TONA JANË 100% FALAS NGA OMGJ, TOKSINA, FILLERS, NGJYRA ARTIFIKALE, ARROMA ARTIFIKALE DHE KIMIKE SINTETIKE.

 A përmbajnë produktet tuaja soje? NR.

 A janë produktet tuaja vegane? PO.

A përdor Borchelli Skincare parabene apo sulfate? NR.

Borchelli Skincare nuk përdor parabene ose sulfate në asnjë nga produktet tona.

A testoni produkte te kafshët? NR.

Borchelli Skincare nuk teston produkte te kafshët. Të gjitha produktet tona janë pa egërsi.

 A janë produktet tuaja jokomedogjene? PO.

A janë produktet të sigurta për t'u përdorur për të gjitha llojet e lëkurës? PO.

Të gjitha produktet janë formuluar për të qenë të sigurta për të gjitha llojet e lëkurës, por nëse keni shqetësime specifike, ju lutemi konsultohuni me mjekun tuaj me listën e përbërësve që gjenden në faqen e internetit.

A janë produktet tuaja të sigurta? PO.

A janë testuar të gjitha produktet tuaja nga një dermatolog? PO.

 Të gjitha produktet janë testuar nga një dermatolog i certifikuar nga bordi dhe kanë kaluar testimin standard të sigurisë së industrisë së skijimit.

Në çfarë temperature duhet të ruhen këto produkte? 59 deri në 70 gradë.

Ne ju rekomandojmë t'i ruani produktet tuaja në një vend të freskët dhe të thatë, larg rrezeve të diellit direkte dhe nxehtësisë së tepërt.

 LE TË MBAJMË KONTAKT

Ne do t'ju dërgojmë vetëm gjërat e mira. Premto! Ju lutemi mos harroni të na ndiqni në barin tonë të mediave sociale.