Have a question or comment? Use the form below to send us a message.

Informacioni i dërgesës për pushime

BORCHELLI PËR KUJDESIN E LËKURËS INFORMACION PËR PUSHIMET / TË DËRGIMIT DHE TRAJTIMIT.

Dita e fundit për të blerë dhe marrë produktin tuaj përpara natës së Krishtlindjes që do të thotë (23 dhjetor) në SHBA është 13 dhjetor në orën 23:59 EST.

Me raste Borchelli Skincare ofron promovime transporti, kohë në të cilën klientët vendas marrin transport falas nëse shpenzojnë mbi një shumë të caktuar. Këto promovime mund të ndryshojnë periodikisht. Për të mbajtur të përditësuar me promovimet tona më të fundit të transportit, regjistrohuni në Borchelli Skincare në shumicën e vendeve në mbarë botën nëpërmjet DHL dhe FEDEX, dhe USPS vetëm për Alaskën, Hawain dhe Guamin.

Tarifat e transportit dhe trajtimit janë si më poshtë:

14,95 dollarë tarifë e sheshtë për vendas, të gjitha shtetet brenda SHBA-së (transport falas mbi 300 dollarë).

Tarifa fikse prej 29,95 dollarësh për vendet e zgjedhura ndërkombëtare ku dërgojmë (transport falas mbi 300 dollarë).

Porositë mund të gjurmohen në: www.borchelliskincare.com/myaccount/shipping

Koha e përpunimit të porosive është 3-9 ditë pune. Pas kësaj, koha e dorëzimit brenda Shteteve të Bashkuara është 3-9 ditë, dhe 10-29 ditë pune ndërkombëtarisht. Ju lutemi mbani parasysh se gjatë pushime, kjo kohë mund të ndryshojë. Faleminderit per durimin tuaj.

Ne nuk jemi përgjegjës për asnjë dërgesë transporti që mund të ndikohet nga doganat, ngjarjet natyrore, transferimet nga USPS te transportuesi lokal në vendin tuaj ose goditjet ose vonesat e transportit ajror dhe tokësor, as ndonjë tarifë shtesë, doganore ose tarifë të pasme pasi paketa ka dalë nga Shtetet e Bashkuara.

Paketat e papërdorshme nga USPS dhe/ose partnerët e tyre ndërkombëtarë të transportit do të anulohen dhe rimbursohen pasi të merren dhe përpunohen në qendrën tonë të transportit. 

INFORMACIONI I PAGESES

Ne pranojmë American Express, Apple Pay, Discover, Google Pay, MasterCard, Pay Pal dhe Visa. Ne nuk pranojmë kthime, shkëmbime ose rimbursime. TË GJITHA SHITJET JANË FINAL.

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!