Filozofia, Misioni, Vizioni dhe Deklarata e Vlerës së saj

KU SHKENCA, NATYRA DHE BUKURIA KONVERGON!


FILOZOFIA E LOURDES BORCHELLI

Në Borchelli Skincare Filozofia jonë është të prodhojmë produkte natyrale për kujdesin e lëkurës duke përdorur përbërësit më të mirë dhe më të pastër nga e gjithë bota që ndihmojnë "Parandalimin, Korrigjimin dhe Mbrojtjen" e lëkurës sonë.

Filozofia ime është e thjeshtë! "Parandaloni, korrigjoni dhe mbroni" Unë formuloj produkte që i përdor personalisht, që kam besim se do të arrij rezultatin që dua, me përbërës që i njoh, i besoj, i dua dhe jam thellësisht krenar që i ndaj me ju.

Deklarata e misionit

Në Borchelli Skincare's ne besojmë se suksesi mund të arrihet vetëm duke u ofruar klientëve shërbimin, përzgjedhjen, cilësinë dhe kënaqësinë maksimale të klientit. Kënaqësia juaj është suksesi im dhe suksesi juaj, kështu që misioni ynë është të fuqizojmë çdo grua të çdo moshe për të përmirësuar regjimin e kujdesit të lëkurës, duke u dukur dhe ndjerë më së miri.

Deklarata e vizionit 

 Borchelli Skincare është një dyqan premier në internet i tregtisë elektronike që ofron produkte luksoze për kujdesin e lëkurës për fytyrën dhe trupin, si dhe mjete për gratë e të gjitha moshave. Ofron cilësinë më të mirë për gratë e të gjitha llojeve të kujdesit të lëkurës. Ne parashikojmë nevojat e klientëve tanë dhe i furnizojmë ata me produktet dhe cilësinë më të mirë, në mënyrë që ata të jetojnë dhe të shijojnë bukurinë e lëkurës së tyre. Brenda pesë viteve të ardhshme, Borchelli Skincare do të ketë ndihmuar në krijimin e një komuniteti pozitiv, më harmonik duke ndihmuar gratë të fitojnë produktet, aftësitë dhe burimet e nevojshme për të ndërtuar vetëvlerësimin e tyre duke u ndjerë dhe duke u dukur më së miri.

Deklarata e vlerës

Ne jemi një kompani vizionare, e përqendruar te klienti që vlerësojmë, shesim produkte të shkëlqyera për kujdesin e lëkurës me një fitim të arsyeshëm, i trajtojmë klientët tanë si qenie njerëzore të vlerësuara dhe shpresojmë që ata të vazhdojnë të na shohin si një shitës i preferuar. Vlera dhe integriteti janë komponentët kryesorë të jetës sonë suksesi i afatit së bashku me përgjegjshmërinë dhe kënaqësinë e klientit. Borchelli's Skincare një linjë luksoze për kujdesin e lëkurës që përmban përbërësit më të mirë dhe më të pastër nga e gjithë bota. Përbërësit më efektivë të disponueshëm në përqendrime që lehtësojnë rezultatet e dëshiruara. Ne zotojmë të riformulojmë dhe përditësojmë produktet tona sa herë që bëhen të disponueshme kërkime të reja të rëndësishme dhe të besueshme. Hulumtimi ynë është përfitimi juaj; bukuria juaj është suksesi ynë.

~ Lourdes Borchelli,  Krijuesi, Themeluesi dhe CEO i Borchelli Skincare