Politika e privatësisë

Politika e privatësisë

Borchelli Skincare, LLC. ("Borchelli Skincare") përpiqet të mbrojë privatësinë tuaj personale. Kjo politikë e privatësisë adreson praktikat e Borchelli Organic Skincare në lidhje me informacionin e mbledhur nga përdoruesit e vetive të uebit të Borchelli Skincare, duke përfshirë, por pa u kufizuar në të gjitha fushat kryesore dhe nënfushat e borchellikujdesi i lëkurës.com, borchelli.com, borchelli.org, lourdesborchelli.com dhe borchellifoundation.com (së bashku, "Sajti").

 

Kjo Politikë e Privatësisë nuk adreson dhe nuk rregullon asnjë praktikë të mbledhjes, përdorimit ose shpërndarjes së informacionit në lidhje me informacionin e mbledhur nga ju, përveçse drejtpërdrejt nëpërmjet ose nga faqja, si nga faqet e tjera të internetit, telefoni, faksimili, posta postare, dërgesa personale, ose mjete ose media të tjera ose shtesë jashtë linje.

 

Kjo politikë e privatësisë është e përfshirë në Borchelli Organic Skincare's Kushtet e Përdorimit fose siti me referencë, sikur të parashtrohet plotësisht në të, i cili duhet të shqyrtohet dhe pranohet nga ju.

Faqja nuk është e destinuar për fëmijët nën moshën 13 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale në internet nga vizitorët në këtë grupmoshë.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me politikat tona të privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në cs@borchellikujdesi i lëkurës.com ose na telefononi në +1-833-931-0100.

Duke ofruar informacionin tuaj personal te Borchelli Skincare, ju nënkuptoni pranimin tuaj të Kushteve të Përdorimit dhe pranoni që Borchelli Organic Skincare mund të mbledhë, përdorë dhe zbulojë informacionin tuaj personal siç përshkruhet këtu.

Informacion që mund të mbledhim

Informacion i identifikueshëm personal

Për qëllime të kësaj Politike të Privatësisë, "informacion i identifikueshëm personal" nënkupton çdo informacion me anë të të cilit dikush mund të identifikohet personalisht, duke përfshirë emrin, adresën, numrin e telefonit, adresën e emailit dhe informacione të tjera të rastësishme për ofrimin e mallrave ose shërbimeve (të referuara gjithashtu këtu si " informata personale"). Ne mbledhim informacion personal të identifikueshëm nga ju vetëm kur ju na jepni vullnetarisht këtë informacion, si p.sh. kur vendosni një porosi në sajt, krijoni një llogari, na kontaktoni me një pyetje ose koment, duke përdorur një veçori "Email për një mik" ose duke u regjistruar për të marrë email në lidhje me produktet dhe shërbimet tona më të fundit.

 

Shfletimi i Informacionit dhe Cookies

Kur vizitoni faqen, serverët tanë të uebit mund të njohin automatikisht disa informacione jo-personale të identifikueshme rreth jush, të tilla si emri juaj i domenit, ofruesi i aksesit, adresa IP dhe gjuha e shfletuesit. Sajti përdor gjithashtu një veçori të shfletuesit të njohur si një cookie, e cila i cakton një identifikim unik kompjuterit tuaj. Informacioni i mbledhur nga cookies na lejon të ofrojmë shërbim më të mirë ndaj klientit për ju dhe të përmirësojmë veçoritë e faqes sonë në mënyra të ndryshme, duke përfshirë përcaktimin nëse e keni vizituar faqen në të kaluarën dhe cilat faqe të faqes sonë keni vizituar.

 

Nëse nuk ndiheni rehat me idenë që informacioni juaj të përdoret në këtë mënyrë, shumica e sistemeve kompjuterike dhe shfletuesve të internetit ofrojnë cilësime dhe opsione të privatësisë, të tilla si çaktivizimi i kukive ose zgjedhja e veçorive "Mos gjurmoni". Ne nuk i anashkalojmë këto cilësime ose opsione. Megjithatë, për të aksesuar disa përmbajtje, veçori, shërbime, produkte ose përfitime të faqes, mund t'ju kërkohet të na jepni informacione të caktuara, duke përfshirë disa lloje të informacionit personal identifikues. Nëse nuk dëshironi të jepni një informacion të tillë nëpërmjet sajtit ose nëse vendosni të përdorni veçoritë e mësipërme të privatësisë të sistemit tuaj kompjuterik ose shfletuesit të internetit, mund të mos jeni në gjendje të merrni përmbajtje, veçori, shërbime, produkte ose përfitime të caktuara të sajtit .

 

Si e përdorim ne informacionin tuaj

Duke na ofruar informacion personalisht të identifikueshëm, ne jemi më në gjendje të përputhemi me interesat tuaja. Borchelli Skincare's mund të përdorë informacionin tuaj personal të identifikueshëm për të përpunuar dhe përmbushur porositë, për të dërguar email për të konfirmuar statusin e porosisë dhe dërgesën tuaj, për të komunikuar me ju dhe për t'ju dërguar informacione me email, postë postare ose mjete të tjera në lidhje me produktet, shërbimet, konkurset tona, dhe promovime. Në përgjithësi, ne përdorim të dhënat personale të mbledhura në sajt për qëllimin specifik për të cilin ai ishte vullnetar; për të ndihmuar në zhvillimin e produkteve më të mira dhe/ose tregtoni, shisni ose ofroni produkte dhe shërbime; dhe për të respektuar çdo kërkesë, proces ose dispozitë ligjore ose rregullatore. Për t'ju shërbyer më mirë, ne mund të kombinojmë informacionin që na jepni në faqe me informacione nga palët e treta, duke përfshirë informacionin demografik ose publik.

 

Si mund ta ndajmë informacionin tuaj

Ne mund të ndajmë informacionin e mbledhur përmes sajtit me filialet tona, kompanitë e lidhura dhe partnerët e biznesit me të njëjtin mendim, me qëllim që t'ju ofrojmë produktet dhe shërbimet që kërkoni nga faqja. Ne gjithashtu mund të ndajmë adresën tuaj të postës dhe historinë e blerjeve me kompani të tjera postare të katalogut.

Herë pas here, Borchelli  Skincare's mund t'u zbulojë të dhënat e mbledhura përmes sajtit, duke përfshirë informacionin personal të identifikueshëm, personave ose subjekteve të tjerë që ne besojmë se janë të besueshëm. Në raste të tilla, ne mund të marrim me qira, shkëmbejmë, ndajmë dhe/ose referojmë informacione të kryqëzuara, duke përfshirë informacionin e kontaktit për ju që do t'u mundësojë personave ose subjekteve të kontaktojnë me ju në lidhje me produktet dhe shërbimet që mund të jenë me interes për ju. Për më tepër, për t'ju ofruar një përvojë më të mirë të klientit, ne mund të ndajmë informacion me ofruesit e shërbimeve, nënkontraktorët dhe partnerët e biznesit që janë mbajtur për të kryer funksione në emrin tonë ose për të ofruar shërbime për ne. Këto shërbime përfshijnë:

  • Përmbushja e porosisë, magazinimi dhe dorëzimi;
  • Reklamimi, marketingu, sondazhet dhe promovimet, duke përfshirë partneritetet dhe përpjekjet e bashkimit me kompani të tjera, produktet ose shërbimet e të cilave mendojmë se mund t'ju pëlqejnë;
  • Teknologjia e informacionit dhe shërbimet e zyrës, duke përfshirë zhvillimin e softuerit dhe faqeve të internetit, hostimin, menaxhimin dhe vlerësimin e faqeve të internetit, dhe përpunimin, shkëmbimin dhe referencën e të dhënave;
  • Shërbimet e përpunimit të pagesave, mbrojtja nga mashtrimi dhe reduktimi i rrezikut të kredisë; dhe
  • Ofruesit e shërbimeve ligjore, kontabiliteti, auditimi dhe të tjerë profesionistë.

Për të mësuar më shumë rreth reklamave të sjelljes dhe opsioneve tuaja me këto praktika, mund të vizitoni www.networkadvertising.org/choices, https://www.datalogix.com/privacy, dhe http://www.aboutads.info/choices.

 

Borchelli Skincare's gjithashtu mund t'i zbulojë të dhënat e mbledhura përmes sajtit, duke përfshirë informacione të identifikueshme personalisht, te një palë tjetër me të cilën Borchelli  Skincare hyn ose në mënyrë të arsyeshme mund të hyjë në një transaksion korporativ, të tillë si një bashkim, konsolidim, blerje ose blerje aktivesh. Në rast se Borchelli  Skincare ose asetet e saj blihen nga një kompani tjetër, ose për shkak të ndonjë bashkimi, riorganizimi ose likuidimi, informacioni i klientit mund të jetë një nga aktivet e transferuara. Të dhënat tuaja personale do t'i nënshtrohen çdo politike para-ekzistuese të privatësisë, përveç rastit kur ju pranoni ndryshe.

 

Ne rezervojmë të drejtën t'i zbulojmë informacionet rreth jush një pale të tretë në bazë të një thirrjeje, urdhri gjyqësor ose formë tjetër të procesit ligjor, ose në përgjigje të një kërkese nga ose në emër të çdo agjencie lokale, shtetërore, federale ose të tjera qeveritare. , departamenti ose organi, nëse janë ose jo në bazë të një thirrjeje, urdhri gjykate ose formë tjetër të procesit ligjor.

 

Menaxhimi i të dhënave dhe opsioneve tuaja personale

Ju mund të përdorni faqen pa dhënë asnjë informacion personalisht të identifikueshëm.

Ne duam të komunikojmë me ju vetëm nëse dëshironi të dëgjoni nga ne. Nëse keni krijuar një llogari në faqe ose jeni regjistruar për të marrë buletinet elektronike ose emailet promovuese nga Borchelli Skincare's, duke përfshirë ide të reja, oferta speciale dhe informacione për ngjarjet, ose të merrni komunikime në lidhje me produktet dhe shërbimet tona, do të keni të drejtën në çdo kohë për të hequr dorë nga marrja e emaileve të marketingut ose për të specifikuar se cilat, nëse ka, komunikime dëshironi të merrni nga ne. Nëse ndonjëherë vendosni të fshini llogarinë tuaj, mund ta bëni këtë duke dërguar email cs@borchellikujdesi i lëkurës.com.

 

Nëse dëshironi të tërhiqeni nga marrja e marketingut me email, klikoni lidhjen e çregjistrimit në fundin e emaileve të marketingut. Nëse dëshironi të hiqni dorë nga marrja e komunikimit përmes postës postare, kontaktoni cs@borchelliskincare.com,ose telefononi shërbimin ndaj klientit në +1-833-931-0100. Borchelli Skincare's do të vazhdojë t'ju dërgojë emaile shërbimi jo-promocionale në lidhje me llogarinë tuaj, të tilla si emaile në lidhje me përmirësimet e disponueshme, informacionin e faturimit dhe pagesës, gjendjen e papaguar në llogarinë tuaj dhe emaile të tjera në lidhje me llogarinë tuaj dhe/ose përdorimin tuaj të faqe.

 

Për të mësuar më shumë rreth të drejtave tuaja si konsumator dhe për të marrë më pak postë reklamuese kombëtare, ju lutemi vizitoni Shoqatën e Marketingut Direkt në http://www.dmachoice.org.

 

Me kërkesën tuaj, Borchelli Skincare's, do të konfirmojë se çfarë informacioni personal të identifikueshëm mbledh ose mban për ju dhe do të korrigjojë, përditësojë dhe/ose heqë një informacion të tillë. Ju mund të kontaktoni Borchelli Skincare's për ndonjë nga sa më sipër në cs@borchelliskincare.comNëse kërkoni që Borchelli Skincare të ndalojë përdorimin ose ndarjen e informacionit tuaj personal të identifikueshëm, ne do ta respektojmë këtë kërkesë. Megjithatë Borchelli Skincare's mund të ruajë të dhënat e informacionit tuaj personal të identifikueshëm për një periudhë kohore; për shembull, për të ndjekur një kërkesë, për të zgjidhur një mosmarrëveshje ose për arsye të ngjashme ose për të respektuar ligjin federal, shtetëror ose vendor në fuqi. Përveç kësaj, disa informacione personale mund të vazhdojnë të ruhen në skedarë rezervë për arsye financiare, ligjore ose teknike.

 

Siguria

Siguria e informacionit tuaj personal të identifikueshëm është e rëndësishme për ne dhe Borchelli Skincare's është e përkushtuar t'i trajtojë me kujdes një informacion të tillë. Ne mbajmë masa mbrojtëse fizike, elektronike dhe procedurale për të ruajtur informacionin tuaj personal të identifikueshëm. Ne përdorim teknologjinë e shtresës së sigurt të prizës për të mbrojtur sigurinë e informacionit tuaj të pagesës dhe ne kodojmë informacionin tuaj personal të identifikueshëm kur ato dërgohen në internet. Megjithatë, asnjë metodë transmetimi përmes internetit, ose metodë e ruajtjes elektronike, nuk është 100% e sigurt. Prandaj, ndërsa ne përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komerciale për të mbrojtur informacionin tuaj personal të identifikueshëm, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e tij absolute.

 

Faqja mund të përmbajë gjithashtu lidhje me faqet e internetit të palëve të treta, për lehtësinë e përdoruesve në gjetjen e informacionit, produkteve ose shërbimeve që mund të jenë me interes. Nëse hyni në një uebsajt të palës së tretë nga një lidhje në këtë sajt, çdo informacion që zbuloni në atë faqe interneti nuk i nënshtrohet kësaj Politike të Privatësisë. Është e mundur që këto lidhje mund të përdoren nga palë të treta ose të tjerë për të mbledhur informacione personale ose të tjera rreth jush. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë së faqeve të tilla të internetit, reklamuesve ose palëve të treta ose përmbajtjen e faqeve të tilla të internetit dhe është detyrimi juaj i vetëm të rishikoni dhe kuptoni praktikat dhe politikat e privatësisë së këtyre faqeve të tjera të internetit. Ne nuk kontrollojmë përdorimin e cookies ose mbledhjen e informacionit nga këto palë të treta, as mënyrën se si ata e menaxhojnë këtë informacion. Është vetëm detyrimi juaj të rishikoni dhe kuptoni praktikat dhe politikat e privatësisë së këtyre faqeve të tjera të internetit, reklamuesve dhe çdo palë të tretë.

 

Përditësimi i kësaj Politike të Privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar, modifikuar, shtuar ose hequr pjesë të kësaj Politike të Privatësisë në çdo kohë. Ju duhet ta kontrolloni këtë faqe periodikisht për ndryshime. Përdorimi i vazhdueshëm i kësaj faqeje pas postimit të ndryshimeve në këtë Politikë të Privatësisë do të konsiderohet si pëlqimi juaj për këto ndryshime. Në rast të pamundur që ne besojmë se siguria e informacionit tuaj personal në zotërimin ose kontrollin tonë mund të jetë komprometuar, ne mund të kërkojmë t'ju njoftojmë për atë zhvillim.

 

Pyetje ose shqetësime

Nëse keni ndonjë koment, pyetje ose shqetësim në lidhje me privatësinë, ju lutemi na dërgoni një mesazh të detajuar në cs@borchellikujdesi i lëkurës.com; ne do të bëjmë çdo përpjekje për të zgjidhur shqetësimet tuaja.

Përditësimi i fundit: 23.12.20