Politikat e transportit dhe dorëzimit

POLITIKA E DËRGIMIT DHE TË DËRGIMIT

DËRGIMI DHE TRAJTIMI

Me raste Borchelli Skincare ofron promovime transporti, kohë në të cilën klientët vendas marrin transport falas nëse shpenzojnë mbi një shumë të caktuar. Këto promovime mund të ndryshojnë periodikisht. Për t'u përditësuar me promovimet tona më të fundit të transportit   ose çdo promovim tjetër, regjistrohu në Borchelli Skincare duke na vizituar   në www.borchelliskincare.com. Ne dërgojmë në shumicën e vendeve në mbarë botën përmes USPS për të gjitha paketat vendase, DHL, FedEx Smart dhe UPS për paketat ndërkombëtare. Për Alaskën, Hawaiin dhe Guamin vetëm përmes USPS.

Tarifat e transportit dhe trajtimit janë si më poshtë:

  • Tarifa e sheshtë 19,95 dollarë për vendas, të gjitha shtetet brenda SHBA-së (transporti falas 500 dollarë)
  • Tarifa fikse prej 29,95 dollarësh për vendet e zgjedhura ndërkombëtare ku dërgojmë (falas transporti mbi 500 dollarë)

 Koha e përpunimit të porosive është 3-9 ditë pune. Pas kësaj, koha e dorëzimit brenda Shteteve të Bashkuara është 3-9 ditë, dhe 10-29 ditë pune ndërkombëtarisht. Ju lutemi mbani parasysh se gjatë pushime ose të kufizuara redaktimi nis, kjo kohë mund të ndryshojë. Faleminderit per durimin tuaj.

Ne nuk jemi përgjegjës për asnjë dërgesë transporti që mund të ndikohet nga doganat, ndodhitë natyrore, transferimet nga USPS në transportuesin lokal në vendin tuaj ose goditjet ose vonesat e transportit ajror dhe tokësor, as ndonjë tarifë shtesë, doganore ose prapa-fund tarifat pasi paketa të ketë dalë nga Shtetet e Bashkuara.

Paketat e papërdorshme nga USPS dhe/ose partnerët e tyre ndërkombëtarë të transportit do të anulohen dhe rimbursohen pasi të merren dhe përpunohen në qendrën tonë të transportit. 

INFORMACIONI I PAGESES

Ne pranojmë American Express, Apple Pay, Discover, Google Pay, MasterCard, PayPal dhe Visa. Ne nuk pranojmë kthime, shkëmbime ose rimbursime. Të gjitha SHITJET JANE FINAL.

Informacioni i dërgesës për pushime

BORCHELLI PËR KUJDESIN E LËKURËS INFORMACION PËR PUSHIMET / TË DËRGIMIT DHE TRAJTIMIT.

Dita e fundit për të blerë dhe marrë produktin tuaj përpara natës së Krishtlindjes që do të thotë (23 dhjetor) deri në orën 18:00 EST në SHBA është 13 dhjetor në orën 23:59 EST. Porositë e vendeve të tjera duhet të blihen deri në (26 nëntor) 23:59 EST.

Me raste Borchelli Skincare ofron promovime transporti, kohë në të cilën klientët vendas marrin transport falas nëse shpenzojnë mbi një shumë të caktuar. Këto promovime mund të ndryshojnë periodikisht. Për të mbajtur të përditësuar me promovimet tona më të fundit të transportit, regjistrohuni në Borchelli Skincare në shumicën e vendeve të botës nëpërmjet DHL dhe FEDEX, dhe USPS vetëm për Alaskën, Hawaiin dhe Guamin.

Tarifat e transportit dhe trajtimit janë si më poshtë:

19,95 dollarë tarifë e sheshtë për vendas, të gjitha shtetet brenda SHBA-së (transport falas mbi 500 dollarë).

Tarifa fikse prej 29,95 dollarësh për vendet e zgjedhura ndërkombëtare ku dërgojmë (transport falas mbi 500 dollarë).

Porositë mund të gjurmohen në: www.borchelliskincare.com/myaccount/shipping

Koha e përpunimit të porosive është 3-9 ditë pune. Pas kësaj, koha e dorëzimit brenda Shteteve të Bashkuara është 3-9 ditë, dhe 10-29 ditë pune ndërkombëtarisht. Ju lutemi mbani parasysh se gjatë pushime, kjo kohë mund të ndryshojë. Faleminderit per durimin tuaj.

Ne nuk jemi përgjegjës për asnjë dërgesë transporti që mund të ndikohet nga doganat, ngjarjet natyrore, transferimet nga USPS te transportuesi lokal në vendin tuaj ose goditjet ose vonesat e transportit ajror dhe tokësor, as ndonjë tarifë shtesë, doganore ose tarifë të pasme pasi paketa ka dalë nga Shtetet e Bashkuara.

Paketat e papërdorshme nga USPS dhe/ose partnerët e tyre ndërkombëtarë të transportit do të anulohen dhe rimbursohen pasi të merren dhe përpunohen në qendrën tonë të transportit. 

INFORMACIONI I PAGESES

Ne pranojmë American Express, Apple Pay, Discover, Google Pay, MasterCard, Pay Pal dhe Visa. Ne nuk pranojmë kthime, shkëmbime ose rimbursime. TË GJITHA SHITJET JANË FINAL.