Dërgoni në çast Dhurata elektronike perfekte

Ekziston një mënyrë e re dhe e thjeshtë për t'i dhuruar miqtë dhe të dashurit tuaj.

Thjesht kërkoni butonin "Dhurata në çast" dhe filloni rrjedhën e dhuratave:

Hapi i parë

Marrësi merr dhuratën tuaj të zhytur në mendime me email ose mesazh me tekst.

Hapi dy

Ata hapin dhuratën dhe zgjedhin madhësinë dhe ngjyrën e përsosur ose e shkëmbejnë atë përpara se të dërgohet.

Hapi 3

U krye! Dhurata do të dërgohet në adresën që ata plotësojnë.

Tani mund të blini dhuratën e përsosur çdo herë.

FAQ

Si të dërgoj një produkt si dhuratë?

Thjesht klikoni butonin "Dhurata në çast", futni emailin/numrin e telefonit të marrësit në dritaren që shfaqet dhe zgjidhni kartolinën përshëndetëse që dëshironi të dërgoni.

Si do ta marrë marrësi dhuratën?

Marrësi do të marrë kartolinën tuaj të bukur përshëndetëse me email ose mesazh me tekst dhe do të jetë në gjendje të hapë eGift në internet.

A mund të dërgoj një dhuratë pa e ditur adresën, madhësinë ose preferencën e stilit të marrësit?

Po, marrësi do të jetë në gjendje të fusë ku dëshiron të dërgohet dhurata, si dhe të rregullojë ose shkëmbejë dhuratën me kredit në dyqan.
Adresa dhe madhësia që futni do të përdoren si rezervë.

Kur do të dërgohet kartolina?

Kur plotësoni kartolinën përshëndetëse, mund të zgjidhni ta dërgoni tani, ose të planifikoni që të dërgohet në një datë të caktuar.