Faleminderit & Komentet

I dashur Klient i Cmuar,

Faleminderit për zgjedhjen dhe besimin tuaj dhe për blerjet në Borchelli Skincare.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shpresojmë që të jeni 100% të kënaqur me produktet dhe shërbimin tonë. Nëse produktet funksionojnë mirë dhe ju pëlqejnë, ju lutemi na lini reagime pozitive me një vlerësim të detajuar me pesë yje në të gjitha kategoritë. Ne e vlerësojmë vërtet përpjekjen tuaj shtesë! Do të na ndihmojë të vazhdojmë t'ju ofrojmë produkte të shkëlqyera.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje apo problem. Ne do të përgjigjemi brenda 72 orësh ose më pak. Adresa jonë e emailit:cs@borchelliskincare.com

Ndërkohë, siç e dini, reagimet e mira janë shumë të rëndësishme për një shitës online. Prandaj, do ta vlerësonim shumë nëse nuk lini asnjë reagim negativ ose neutral. Ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të bëjmë çmos për të zgjidhur çdo problem me blerjen tuaj.

Shërbimi ynë miqësor dhe pa telashe do të punojë shumë për të rikthyer buzëqeshjen në fytyrën tuaj. Kalofsh nje dite te mire!!! Qëndroni të sigurt, qëndroni të fortë, qëndroni të informuar dhe lani duart shpesh dhe mos harroni të na ndiqni FACEBOOK, INSTAGRAM dhe TWITTER.

Te falat me te ngrohta,

Lourdes Borchelli, Krijuesi, Themeluesi dhe CEO i Borchelli Skincare.