SERUM PRIMER KUNDËR PLAKJES me SPF 130

Çmimi i rregullt
$298.00 USD
Çmimi i rregullt
$298.00 USD
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
$298.00 USD

përshkrim i produktit

Detajet dhe Përshkrimi i produktit

Një krem zbutës, hidratues që krijon kanavacën e përsosur për aplikimin e make-up-it. Ky hidratues i pasur shëndosh, hidraton dhe zbut lëkurën, qoftë nën make up apo vetë.

Përgatitni skenën për aplikimin e përsosur të grimit me Primerin tonë ndriçues. Ky primer ka ndjesinë e butë dhe të mëndafshtë të dimetikonit me një efekt turbullues të rrudhave. Ekstrakti i Ginkgo Biloba shtohet gjithashtu për të rigjeneruar lëkurën. Primeri ynë ndriçues super i koncentruar është i shkëlqyeshëm për njerëzit me lëkurë të thatë ose ata që jetojnë në klimë të thatë dhe të nxehtë.

Botanikët qetësues qetësojnë çehren pasi dimetikoni natyral me bazë minerale krijon një fund të mëndafshtë dhe të njëtrajtshëm të lëkurës. E butë dhe efektive për përdorim të përditshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Udhëzimet për përdorim:

  • Aplikojeni me lëvizje të lehta rrethore në fytyrën e sapo pastruar dhe të tonifikuar.
  • Duhet të aplikohet pas serumit, nëse përdoret.
  • Për rezultate më të mira, lini 10 minuta të përthithet para aplikimit të make up-it

 Shënim: Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse acarimi vazhdon, ndërpriteni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Rekomandohet që para ekspozimit në diell, përdoruesit të mbulojnë zonat me krem kundër diellit ku janë aplikuar AHA.

Si të përdorni

Shënime

"Rutina juaj e lëkurës është një llogari bankare. Investoni me mençuri. "