SERUM ANTIOKSIDANT FYTYRË

Çmimi i rregullt
$398.00 USD
Çmimi i rregullt
$398.00 USD
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
$398.00 USD

përshkrim i produktit

Antioksidantët janë thelbësorë për lëkurën tonë, sepse ato kufizojnë prodhimin e radikalëve të lirë që dëmtojnë lëkurën. Zgjidhja jonë është serumi ynë antioksidant i cili është i mbushur me antioksidantë natyralë për lëkurë të pastër, rinore dhe të shëndetshme. Ky serum është i formuluar me vajin e farës së boronicës, ekstraktin e çajit të bardhë, një përzierje frutash të shkretëtirës, likopenin e domates, ekstraktin e lychee dhe CoQ10 për një fuqi mbrojtëse.

Udhëzimet për përdorim

  •  Aplikoni një sasi të vogël me majat e gishtave me lëvizje të lehta rrethore në lëkurën e pastruar dhe të tonifikuar.
  • Shmangni kontaktin me sytë.
  • Për rezultate më të mira, lini dhjetë minuta për t'u thithur para aplikimit të kremit hidratues.

Shënim: Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse acarimi vazhdon, ndërpriteni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Rekomandohet që para ekspozimit në diell, përdoruesit të mbulojnë zonat me krem kundër diellit ku janë aplikuar AHA.

 

Si të përdorni

Udhëzimet për përdorim

Aplikoni një sasi të vogël me majat e gishtave me lëvizje të lehta rrethore në lëkurën e pastruar dhe të tonifikuar.
Shmangni kontaktin me sytë.
Për rezultate më të mira, lëreni dhjetë minuta të përthithet para aplikimit të kremit hidratues.

Shënime

Shënim: Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse acarimi vazhdon, ndërpriteni përdorimin dhe konsultohuni me një mjek. Rekomandohet që para ekspozimit në diell, përdoruesit të mbulojnë zonat me krem kundër diellit ku janë aplikuar AHA.