SERUM I FYTYRËS ACETYL-HEXAPEPTIDE-3

Çmimi i rregullt
$398.00 USD
Çmimi i rregullt
$398.00 USD
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve
$398.00 USD

përshkrim i produktit

Përshkrim
Serumi ynë Hexapeptide ofron efekte kundër plakjes me një përqendrim më të lartë të përbërësit yll - Acetyl Hexapeptide-3. Hexapeptide, me pak fjalë, absorbohet thellë në lëkurë për të shtrënguar muskujt e lëkurës së fytyrës. Vitamina C u jep energji qelizave për të nxitur rritjen e qelizave të reja për një çehre të freskët dhe të ndritshme.


Rezultati përfundimtar është një çehre më e trashë, më e lëmuar dhe e barabartë (kur përdoret sipas udhëzimeve).

Udhëzimet për përdorim

  •  Aplikoni një sasi të vogël me majat e gishtave me lëvizje të lehta rrethore në lëkurën e pastruar dhe të tonifikuar.
  • Shmangni kontaktin me sytë.
  • Për rezultate më të mira, lini dhjetë minuta për t'u thithur para aplikimit të kremit hidratues.

Shënim: Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve. Shmangni kontaktin me sytë. Nëse acarimi vazhdon, ju lutemi ndërpriteni menjëherë dhe konsultohuni me një mjek. Rekomandohet që para ekspozimit në diell, përdoruesit të mbulojnë zonat me krem dielli me spektër të gjerë spf 55 ose më të lartë ku janë aplikuar AHA.

Si të përdorni

Shënime

Lëkurë e bukur ËSHTË gjithçka që bëjmë.