Deklarata e aksesueshmërisë së faqes në internet.

DEKLARATA E AKSESUESHMËRISË PËR KUJDESIN E LËKURËS BORCHELLI

Gjeneral

Borchelli Skincare është e angazhuar në ofrimin e një faqe interneti që është e aksesueshme për audiencën më të gjerë të mundshme, pavarësisht nga teknologjia apo aftësia. Ne synojmë të jemi në përputhje me të gjitha standardet e zbatueshme, duke përfshirë standardet e aksesueshmërisë WCAG 2.0 deri në nivelin AA sepse ne kujdesemi për të gjithë klientët tanë dhe jemi të përkushtuar të lehtësojmë dhe përmirësojmë aksesueshmërinë dhe përdorshmërinë e faqes së saj të internetit, www.borchelliskincare.com (" Uebsajti"), duke siguruar që shërbimet dhe përmbajtja e faqes sonë të internetit të jenë të aksesueshme për personat me aftësi të kufizuara, duke përfshirë, por jo kufizuar për përdoruesit e teknologjisë së lexuesit të ekranit. Për ta arritur këtë, BorchelliSkincare.com ka bashkëpunuar me UsableNet Inc ("UsableNet"), një konsulent kryesor i aksesueshmërisë në ueb, duke zbatuar teknologjinë e tij që do të mundësojë dhe mbajë aksesueshmërinë në linjë me Udhëzimet e Aksesueshmërisë së Përmbajtjes së Uebit (WCAG), e cila gjithashtu sjell Faqja e internetit në përputhje me Aktin e Amerikanëve me Aftësi të Kufizuara të vitit 1990.

Puna fillestare e aksesueshmërisë ka përfunduar (ku testimi është kryer si me mjetet e testimit automatik të aksesueshmërisë ashtu edhe me përdoruesit e lexuesve të ekranit për të identifikuar problemet) dhe është aplikuar korrigjimi. UsableNet do të vazhdojë të monitorojë faqen e internetit dhe të bëjë përditësime të aksesueshmërisë kur të jetë e nevojshme. Përdoruesit mund të "Aktivizojnë aksesueshmërinë" nëpërmjet hyrjes së parë të fokusuar në tastierë ose të zgjedhin ikonën shumë të dukshme "Aktivizo aksesueshmërinë" në mënyrë që të përfitojnë nga marrja e gjithmonë përmirësimeve të aktivizuara për aksesueshmërinë, duke siguruar akses të barabartë në të gjitha veçoritë dhe funksionet.

Mohim përgjegjësie

Ju lutemi, kini parasysh se përpjekjet tona për të ruajtur aksesueshmërinë dhe përdorshmërinë janë të vazhdueshme. Ndërsa ne përpiqemi ta bëjmë faqen e internetit sa më të aksesueshme që të jetë e mundur, disa probleme mund të ndeshen nga teknologji të ndryshme ndihmëse pasi gama e teknologjisë ndihmëse është e gjerë dhe e larmishme. Ne e vlerësojmë mirëkuptimin tuaj.

Na kontaktoni

Nëse, në çdo kohë, keni ndonjë vështirësi në aksesin në ndonjë pjesë të faqes së internetit ose keni ndonjë pyetje ose shqetësim specifik në lidhje me aksesueshmërinë e ndonjë faqeje të veçantë të internetit në uebsajt, atëherë ju lutemi na kontaktoni përmes postës elektronike në cs@borchelliskincare. com ose me telefon në 1-833-931-0100. Nëse hasni një problem aksesueshmërie, atëherë sigurohuni që të specifikoni faqen e internetit dhe natyrën e problemit, dhe ne do të bëjmë të gjitha përpjekjet e arsyeshme për ta bërë atë faqe ose informacionin e përfshirë në të të aksesueshme për ju. Faleminderit për vizitën.

 

 

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!