Auto- Rimbushje

Informacion rreth rimbushjes automatike

Borchelli Skincare ofron një shërbim abonimi me rimbushje automatike. Duke u abonuar në shërbimin tonë, ju keni konfirmuar se i pranoni Kushtet tona të Shërbimit. Anëtarësimi juaj do të rinovohet automatikisht në baza periodike, kohë në të cilën karta juaj e kreditit do të tarifohet automatikisht për produktet e dorëzimit automatik/abonimit, duke përfshirë tarifat e zbatueshme të trajtimit derisa të anuloni abonim Ju mund ta anuloni abonimin tuaj në çdo kohë duke u identifikuar në llogarinë tuaj, duke zgjedhur Abonimet, pastaj klikoni anuloj pranë artikullit. Ju mund të ndaloni ose vononi porosinë tuaj, pa probleme dhe pa u shqetësuar për asnjë tarifë. Kodet promocionale nuk mund të përdoren për artikujt e rimbushjes automatike.