Regjistrohu me 3 klikime. Fitoni pikë. Shlyejini ato për zbritje dhe përfitime.

Mënyrat për të Fituar

 • 10 Ponits

  Regjistrohu

 • 10 pikë

  Festoni ditëlindjen tuaj

 • 10 pikë për çdo $1 të shpenzuar

  Bëni një blerje

1 e 3
 • Porosit zbritje

  100 pikë

 • 1 $ zbritje në blerjen e radhës

 • Kupon transporti falas

1 e 3

Ju lutemi vini re se duhet të keni një llogari aktive përpara se të mund të përdorni ndonjë shpërblim.

Ndaje me një mik, përfito 1$ zbritje

Jepini një miku 5 dollarë zbritje në kutinë e parë të abonimit dhe do të merrni 1 dollarë nga tuajat kur të bëjnë blerjen e parë.

Ndani Dashurinë

Keni pyetje? Ne kemi përgjigje.

Shikoni FAQ-të tona për më shumë informacion, ose merrni kontakt.

FAQ