Pse Borchelli?

"Krijuesi, Themeluesi dhe CEO i Borchelli Skincare"

Emri im është Lourdes Borchelli, Krijuesi, Themeluesi dhe CEO i Borchelli Skincare. Unë jam një pionier në kujdesin natyral luksoz të lëkurës. Unë jam një estetiste e certifikuar, e licencuar paramjekësore nga Shteti i Nju Jorkut. “Të qenit estetiste dhe një stiliste e pavarur e modës dhe këpucëve, stiliste veshjesh, një grua me karakter, një biznesmene, një sipërmarrëse dhe nënë e pesë fëmijëve më bëri të kuptoj se sa e rëndësishme është që gratë të arrijnë ekuilibrin në jetë. Me kaq shumë përgjegjësi ne shpesh neglizhojmë shëndetin tonë, brenda dhe jashtë. Kjo është ajo që më bëri të themeloj Borchelli Skincare. Doja t'u ofroja grave një linjë për kujdesin e lëkurës që i bën ato të duken më të reja, të shëndetshme, rrezatuese dhe padyshim të sigurta për veten e tyre. Kështu, unë fillova Borchelli Skincare për veten time, dhe për gratë si unë që refuzojnë të rrezikojnë shëndetin e tyre për bukurinë dhe kështu filloi Borchelli. Elementi kryesor për të pasur një lëkurë të bukur dhe të shëndetshme fillon me përbërësit e duhur dhe rutinën e përditshme dhe ka mënyrë më të mirë sesa të përdorni produktet e bëra nga unë për ju. Filozofia ime është parandalimi, korrigjimi dhe mbrojtja dhe nëse nuk e ndiej se produkti është i patëmetë, nuk do ta hedh në treg.

Me kaq shumë konfuzion në tregun e kujdesit të lëkurës. Të gjithë shitësit i reklamojnë produktet e tyre si më të mirat, më të fundit, më të mëdhenjtë dhe të garantuar se do t'ju duhen vite nga fytyra juaj pothuajse menjëherë.

Epo, në Borchelli Skincare, ne nuk bëjmë pretendime ekstravagante ose nuk përpiqemi të mashtrojmë klientët tanë.

Pretendimet tona janë po aq të thjeshta dhe të dukshme sa hunda në fytyrën tuaj.

Vlera Borchelli.

Vlera e përgjithshme që ofron Borchelli është cilësia e produkteve që ne prodhojmë për të arritur rezultate efektive dhe të arritshme për klientët tanë. Të gjitha ofertat tona janë të natyrshme dhe me burim të përgjegjshëm. Përbërësit tanë të provuar dhe të testuar sigurojnë rezultatet që premtojmë.

Përvoja Borchelli.

Borchelli Skincare u themelua në vitin 2009 dhe zhvilloi një ndjekës besnik dhe të përkushtuar që nga ditët e saj të hershme. Aplikimi i rregullt i regjimit tonë të kujdesit të lëkurës rezulton në klientë të lumtur!

Janë klientët tanë prej kohësh ata që na kanë nxitur të zgjerojmë shtrirjen e klientëve tanë në një komunitet më të madh.

Komuniteti Borchelli.

Ndërsa produktet e tjera tregojnë fytyra të yjeve të filmit, ne jemi më krenarë për komunitetin tonë të fansave të Borchelli. Ju mund të mos i shihni fytyrat tona në një tabloid supermarketi, por sigurisht që do të na vini re në dyqanin tuaj ushqimor lokal. Ndoshta jo në ekranin e madh, por atje, në linjë, duke blerë bileta filmi.

Këta jemi ne, zonjat me shkëlqimin e lëkurës së shëndetshme.

Cilësia Borchelli.

Borchelli vendos një standard për cilësinë. Themeluesi ynë, Lourdes Borchelli, mbikëqyr personalisht çdo aspekt të produktit tonë nga koncepti deri në dorëzim.

Jo vetëm emri i saj është në kompani, por shpirti dhe shpirti i saj janë investuar në çdo shishe të produktit për kujdesin e lëkurës. Asnjë shkurtore, pa zhurmë. Borchelli prodhon produktet më të mira për kujdesin më të mirë të lëkurës.

Pse keni nevojë për Borchelli.

Ne e kuptojmë se jeni të bombarduar nga streset dhe aktivitetet e përditshme. Në një epokë të TANI! shumë faktorë ju tërheqin për të tërhequr vëmendjen tuaj.

Por në Borchelli, ne besojmë se një nga gjërat thelbësore për të bërë mirë është të ndihesh mirë dhe të dukesh mirë.

Pra, regjimi ynë i kujdesit për lëkurën është i shpejtë, i thjeshtë dhe efektiv. Atëherë ju mund të jeni ajo zonja shkëlqyese në kopertinën e dyqanit, klasës ose revistave. Është zgjedhja juaj. Është misioni ynë t'ju bëjmë të bukur kudo që të shiheni.

Bashkohuni me komunitetin Borchelli dhe rifreskohuni!