Qëndrueshmëria

Ne respektojmë dhe admirojmë burimin tonë - planetin - dhe bëjmë mjete të gjera për të siguruar që secili prej përbërësve tanë të prokurohet duke pasur parasysh standardet më të larta të qëndrueshme, etike dhe cilësore. Koleksioni ynë është punuar me dorë duke përdorur vetëm përbërësit më të mirë dhe më të pastër ekzotikë dhe të pasur me lëndë ushqyese nga e gjithë bota: bio-dinamikë, të krijuar nga egërsi, pa egërsi, të qëndrueshme dhe të korrur me ndërgjegjen sociale në mendje. Këta përbërës nuk testohen te kafshët, as produktet tona të gatshme. Ne nuk shesim në asnjë vend që kërkon testimin e kafshëve.